خواص خوردن آلو سیاه در بارداری و کنترل فشار خون و دیابت بارداری
خواص خوردن آلو سیاه در بارداری و کنترل فشار خون و دیابت بارداری
خوردن آلو سیاه در بارداری
، مصرف آلو سیاه در بارداری ، خواص خوردن آلو سیاه در بارداری ، خاصیت
خوردن آلو سیاه در بارداری ،خوردن آلو سیاه در حاملگی ، خوردن آلو سیاه در
شیردهی ، فواید خوردن آلو سیاه در بارداری ، خوردن آلو در بارداری ، فواید
خوردن آلو در بارداری ، خاصیت خوردن آلو در بارداری ، آلو سیاه در بارداری
در این مطلب از سایت جسارت
به خواص خوردن آلو سیاه در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد
توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی- عروقی، سرطان،
بیماریهای گوارشی و کاهش چربی مورد استفاده در شیرینیپزی نقش بسزایی در
سلامت انسان دارد.در دوره بارداری که مادر حساس می شود و جنین نیاز فراوانی
به مواد غذایی دارد باید کنترل روی خوراک مادر بیشتر شود تا نوزادی که به
دنیا می آید سالم و باهوش باشد
خوردن آلو سیاه در بارداری
آلو از نظر دارویی و ترکیبات شیمیایی دارای انواع مواد معدنی بسیاری است از جمله;
آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، فلور، گوگرد، پتاسیم و قند و همچنین دارای ویتامین هایA ،B ، ۲B ،C ،PP است.
یکی از تواناییهای آلو سیاه و آلو بخارا، قابلیت جذب بالای آهن می باشد که محققان یافته اند که این قابلیت بدلیل وجود ویتامین C موجود در آن می باشد.
از فواید ویتامین C، می توان به سالم ساختن بافتهای بدن و همچنین مقاوم ساختن سیستم ایمنی بدن اشاره نمود.
مصرف مقدار کمی ویتامین C، بصورت روزانه در فصل سرما برای جلوگیری از ابتلاء به سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید می باشد و
همچنین مورد نیاز افرادی است که بطور مرتب از عفونت گوش رنج می برند.
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف آلوی سیاه را برای مبتلایان به پوکی استخوان ضروری دانست.
درباره خواص آلوی سیاه اظهار کرد: آلوی شیرین دارای طبع معتدل است.
این آلو ها به خاطر اینکه در اثر تابش آفتاب رسیده و آبدار می شوند حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین ها هستند.
وی بیان کرد: آلو سرشار از انواع گروه ویتامین های B است که ویتامین های این گروه نقش موثری در فعالیت های سلول های مغزی و کبدی دارند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به ملین بودن آلو عنوان کرد:
مبتلایان به یبوست باید مخلوط آلوی پخته شده را به همراه کمی ترنجبین و عسل یا شکر سرخ میل کنند.
وی افزود: افراد بهتر است آلو را در فصلش به اندازه متعادل مصرف کنند.
این میوه تاثیر بسزایی در درمان سرفه دارد، اگر آلو با انجیر به همراه مقداری آب ترکیب شود شربتی
خوشمزه تهیه می شود که برای سرفه به خصوص سرفه های خشک، نرمی و خشونت سینه بسیار مفید است.
عظمایی تاکید کرد:
مصرف آلوی ترش و شیرین سبب رفع سردرد های گرم و تب های صفراوی شده، همچنین استفراغ صفراوی، عطش، حرارت قلب و
خارش بدن را فرو می نشاند و آشفتگی های بدن ناشی از غلبه صفرا را آرام می کند.
آلو سیاه دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدانی است و جزو سوپرفودها به حساب می آید. این میوه حاوی کالری پایین و فواید بسیاری برای سلامتی است، به طوریکه اضافه کردن آن به رژیم غذایی می تواند مفید باشد.
مزایای خوردن آلو سیاه در بارداری
قلب زنان در دوران بارداری خون بیشتری را پمپاز بیشتری میکند، تا بتواند به نیازهای کودک در حال رشد خود پاسخ دهد.
این کار در بیشتر موارد، میتواند منجر به بروز مشکل کمخونی در بدن زن حامله گردد. به همین دلیل، پزشکان متخصص زنان و زایمان توصیه میکنند که
زنان در دوران بارداری خود مکملهای آهن را مصرف کنند، تا بدنشان بتواند با مشکل کمبود آهن مقابله نماید.
جالب است بدانید که این افراد میتوانند با اضافه کردن میوه آلو سیاه به رژیم غذایی روزانه خود، به میزان قابل توجهی از بروز این کمبود در بدنشان جلوگیری کنند،
زیرا میوه آلو حاوی مقدار زیادی ویتامین C است.
به همین دلیل، میتوان ادعا کرد که قرار دادن این میوه در رژیم غذایی زنان حامله برای جذب بیشتر آهن حیاتی است.
در نهایت، فراموش نکنید که یکی دیگر از دلایل بزرگ استفاده از این میوه در دوران بارداری زنان، آبدار و مقوی بودن آن است!
تنظیم فشار خون با خوردن آلو سیاه در بارداری
ثابت شده است که مبتلا شدن زنان حامله به بیماری پره اکلامپسی و یا فشار خون بالا میتواند در برخی موارد کشنده باشد.
از آنجایی که میوه آلو حاوی پتاسیم بالایی است، مصرف آن میتواند فشار خون زنان باردار را تنظیم نموده و فیبر موجود در آن هم به
کاهش خطر ابتلا به بیماری پره اکلامپسی در بدن زنان حامله کمک زیادی خواهد کرد.
همانطور که میبینید، افزودن میوه آلو به رژیم غذایی زنان باردار میتواند برای سلامت کلی خود این مادران و جنین داخل رحم این افرد راه بسیار خوبی باشد.
البته، مراقب باشید، چون هر ماده غذایی ممکن است عوارض جانبی منفی را در بدن زنان باردار و جنین داخل رحم این افراد بر جای گذارد.
فیبر موجو در آلو به هضم مواد غذایی کمک کرده و همچنین از بروز یبوست در بارداری پیشگیری میکند.
ویتامین C موجود در آن به جذب آهن کمک می کند و همچنین باعث سلامت بافت های بدن مادر و جنین می گردد.
همچنین گفته شده است که مصرف آلو پیش و در زمان بارداری موجب افزایش هوش بچه میشود.
مصرف آلو به واسطه ویتامین ها و املاح فراوانی که دارد در دوره شیردهی نیز توصیه میشود.
دیابت بارداری
دیابت حاملگی یک بیماری بسیار شایع در دوران بارداری همه زنان بوده و اکثر زنان باردار را مبتلا میکند.
پس، اگر شما میخواهید از ابتلا به بیماری GD در طی این دوران حساس جلوگیری کنید، نیاز دارید تا
در رژیم غذایی خود از مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین استفاده کنید.
میوه آلو یکی از بهترین میوههایی است که زنان حامله میتوانند برای جلوگیری از ابتلا به بیماری دیابت و یا مدیریت آن (به لطف گلیسمی پایین) استفاده نمایند.
خواص خوردن آلو سیاه در بارداری و رفع یبوست
به دلیل این که با آغاز دوران بارداری، هورمونهای اضافی در بدن زنان تولید شده و
رحم این افراد هم با رشد بیش از حد خود، فشار زیادی را به دستگاه گوارش زنان حامله وارد میکند،
بنابراین میتوان ادعا کرد که کار این قسمت از بدن زنان باردار بسیار کند شده و روند هضم غذا هم با مشکل روبرو میشود.
به همین دلیل، یک زن در دوران بارداری خود با مشکلات مختلفی مانند نفخ، یبوست و بواسیر که بسیار رایج هستند، مواجه میشود.
یادتان باشد که در چنین شرایطی استفاده از میوه آلو که سرشار از فیبر است، به بدن زنان باردار کمک میکند تا به راحتی حرکات روده را تنظیم کند.
در نتیجه، مصرف این ماده غذایی مقید از بروز مشکل یبوست و هموروئید در دوران بارداری جلوگیری میکند، تا آنها بتوانند با احساس بهتری از این دوران لذت ببرند.
به نقل از جابربن یزید جعفی :
مردی نزد امام باقر (ع) از تلخه ای که در درون او به جوشش آمده بود تا جایی که نزدیک بود دیوانه شود ، اظهار ناراحتی کرد . امام (ع) به او فرمود: آن را با آلو فرو بنشان.
امام رضا درباره مصرف آلو می فرمایند:
آلوی تازه حرارت را خاموش و صفرا را تسکین می دهد و آلوی خشک خون را ساکن می کند و درد مهلک را آسان و از بین می برد
خوردن آلو سیاه در بارداری
- ۹۷/۰۷/۰۵